Viden bag om

Din ubevidste intelligens


Stress

Det handler ikke om udholdenhed, men om at styrke din modstandsdygtighed. På baggrund af nuværende forskning er klarlagt, at problemet kommer fra en misforståelse af, hvad det betyder at være modstandsdygtig og den resulterende virkning af overarbejde.


Heart Math

Mange af de ændringer i kroppens funktion, der opstår under kohærensstaten, drejer sig om ændringer i hjertets aktivitetsmønster.
Læs evt. mere om Heart Math her.

En god vejrtrækning gør livet bedre

Mennesket tager i snit godt 20.000 vejrtrækninger om dagen – over ½ billion igennem et liv. Så en vis opmærksomhed har åndedrættet fortjent, og det sætter jeg på her.


Viden om kroppen

Udenpå er det svært at se, hvilket også gør sig gældende hvis du ser indefra. Kroppen er fyldt med en masse vand, selvom du ikke lige kan se det. Dette vil gøre dig klogere på kroppens vandprocent. Hvis du interesserer dig for kroppen, så er dette lige noget for dig. 

Viden om energi

Alt i universet er opbygget af atomer, alt fra menneskekroppen, mobiltelefoner, cykeldæk, træstammer, bjerge, søer, regnfrakker, glas osv. som alle består af forskellige atomer der er så små at vi ikke kan se dem. Læs mere om det her.

Dare2Develop
- Når du tør stoppe op

Jeg hedder Cristin Liv Walter, og jeg sætter ord og viden på energien, så den bliver håndgribelig og lettere at praktisere.

Kontakt mig for yderligere spørgsmål og lad mig rådgive dig

Kontakt info

Adresse

  • Dare2develop
  • Team house
    Østergade 36
    9400 Nørresundby