Hvad kan Hjertet som energi? Og er det kroppens stærkeste energi

Ved brug af EKG (elektrokardiogram) kan vi måle hjertets energifelt omkring kroppen. Energi udsvinget er 40-60 gange højere end det, vi sender ud fra hjernen. Det er muligt at måle hjerteenergien på meters afstand fra kroppen.

Se:https://youtu.be/Kyfm5_LLxow

Kærligheden er stærkeste

af alt. Kærlighed rummer alt. Denne menneskelige gave, kan du bevidst vælge at have i fokus, og gør du det; kan det forandre ikke alene dig; men også andre i nærheden.

Spørg dig selv, når du fx står i en ueninghed:

”hvad vil kærlighed gøre her?”

Hjertets fakta og din krops “motor”

  • Hjertet slår ca. 115.000 gange i døgnet
  • Hjertets blodkar er tilsammen 90.000 km langt og kan nå rundt om jorden 2 gange
  • Hjertet leverer et samlet tryk på 1 ton i timen – nok til at løfte en mellemstor bil(=Generer kroppens med kraftfulde og vidtgående rytmiske elektromagnetiske felt, som er~ 60 X stærkere i amplitude end hjernen i hovedet og påvirker hver celle i kroppen).
  • Den magnetiske komponent er ca 5000 x stærkere end hovedets magnetisk felt og kan måles op til en meter fra kroppen.
  • Hjertet har sin egen hukommelse -> Funktionel hjerne i hjertet
  • 30,000 – 120,000 tusinde neuroner
  • Styrer den sympatiske og parasympatiske balance af dit autonome nervesystem (ANS).
  • Kommunikerer konstant med hovedet og maven.

Videnskabelige undersøgelser og forskning viser, at vi sender flere impulser fra hjertet til hjernen end omvendt, og disse kan opfanges og måles i hjernen på andre personer i nærheden.

På samme måde har man målt ved personer, som står hinanden nært, øjeblikkelig respons på stærke følelser i begge hjerter, og at der sker en voksende synkronisering mellem fx mor/barn, par eller venner.

Når vi åbner og skaber forbindelse til hjertet, så giver vi slip på følelser som angst, frygt, ensomhed, og giver plads for følelse af indre forbundethed, taknemmelighed, tilgivelse, medfølelse og glæden får lov at sprede sig.

Som menneskelig helhed er vi skabt til glæde og kærlighed, som kommer fra vores ‘hjertets lønkammer’. Så når vi skaber forbindelsen og balancen kommer der ro i hjerne, krop og sjæl. 

Åndedræt, vejrtrækning og berøring  med hænderne er ‘en forlængelse af hjertet’, og du skaber selv et bekræftende møde med din krop eller du guides hertil. 

Herved skaber du den kropsbevidsthed, som giver afspænding og tryghed. Kroppens forsvar giver efter og smelter, hvilket bl.a. består af ubevidste muskelspændinger, stivnet bindevæv og ‘kamp og flugt’-systemerne samt stresshormoner i kroppen. Altså der rykkes tilstand i dit autonome nervesystem.

Under sessionen oplever du, at tidspres forsvinder, der skabes ro og tryghed. Stresshormonerne adrenalin og kortisol erstattes af oxytocin (kærlighedshormon) og serotonin (tilfredsheds- og glædeshormon).

hjernen, hjertet, ny viden

Kontakt mig for yderligere spørgsmål og lad mig rådgive dig

© Copyright Dare2develop Ring til Christine på 2682 8909