Erhverv

Få mere trivsel i dit arbejdsliv

DARE2develop leverer trivsel
og bekæmper stress
og sygdom gennem energi-/sundhedstjek
og samtaler.

Der rykkes ud på adressen, der tages prøver, målinger, og vægt, samt screener for stress og andre livsstilssygdomme på celleplan.

Der tilbydes virksomheder en sundhedsfaglig ekspertise og eksistentiel
mentoring, hvor vi ikke går på kompromis med faglighed, kvalitet, levering eller kontinuitet.

Det gøres bl.a., ved at højne trivslen hos den enkelte medarbejder. I virksomhederne opspores stress og livsstilssygdomme. Der er efterfølgende forløb tilpasset virksomhedens “sporingssvar”, så en forværring forebygges eller en i forvejen kendt lidelse forbedres/helbredes. Medindflydelse, tryghed og fleksibilitet er nøgleord i samarbejdet.

Ambitionen er at give den enkelte person viden og muligheder til at kunne handle på, hvad der skal gøres for at bevare det gode helbred, og forebygge helbredstruende tilstande. Dertil tilføjes de stærke teams, der skabes og den nye opløftende kultur.

Leder. Per Hansen: "STRESS: Livsforandrende forløb Når du er ramt af stress, er du ude af balance og du har brug for hjælp. Christins veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation. Jeg er selv certificeret coach og mente, at jeg jo egentlig bare skulle have én til at minde mig om alt det, jeg godt vidste i forvejen. Der tog jeg fejl. Jeg har fået mange dybe indsigter og erkendelser, som i sidste ende sammen med de effektive værktøjer, er med til at skabe den nødvendige livsforandring. Et af værktøjerne er viden om at bruge fysiologien, det mentale og det emotionelle i den rette kombination, som er nem og smart altid at have ved hånden. Godt tænkt og professionelt udført. Som person er Christin meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance, opnået ved at tage egen medicin. Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Christin griber det an på. Jeg kan i høj grad anbefale Christin Walter."

Ledelses udvikling

Som leder, er det i stor grad evnen at vægte risici og muligheder i beslutningsprocessen, og hvordan du relaterer disse til menneskerne i din virksomhed, som afgør, hvor god du er til dit virke.'

'Det autonome nervesystem påvirker alle tre intelligenser i hoved, hjerte og mave, og undersøgelser viser, at stress nedregulerer evnen til både at løse problemer og tage beslutninger.'

mBIT og ledelsesudvikling

mBITs værktøjer og teknikker anvendes i mange forskellige områder, og et af dem er ledelsesudvikling. Ved bedre at forstå, hvordan beslutninger dannes, og hvordan du på bedst mulige måde tilgår din intelligens, kan du tage bedre beslutninger og være en mere helhedsorienteret leder for menneskerne i dine omgivelser.

Henrik Andersen: “CEO - SafeEx Digitize Maintenance. Proven Technology. Save 40% - #GiveFirst 15. oktober 2018, Henrik var CHRISTIN WALTER -s kunde Jeg har brugt Christin Walter som coach igennem snart to år og jeg er meget imponeret. Jeg husker da jeg kom, var jeg stresset og meget energi forladt. Hun sagde at hvis jeg lavede de øvelser hun sagde i en uge ville jeg have mit gamle energi niveau tilbage... Hun havde ret. Grundet bl.a. hendes baggrund som sygeplejerske, bruger hun meget anatomien og hendes forståelse for, hvordan vores krop og vejrtrækning virker, som et helt menneske. Den forståelse og kontrol det har give mig over min krop, har gjort at jeg kan performe i et meget højere tempo end jeg har været vant til. Hun forstår hvordan det hele hænger sammen og det gør hende til en fantastisk coach. Jeg kan varmt anbefale Christin”

Event                         ISGUS

Læs mere på www.birgerhanzen.dk

Du har lyst til at invitere nogle af dine særlige venner eller kunder på en anderledes oplevelse.

 • Hvor de inviteres til at udfordre sig selv, deres komfortzone og evner.

 • Hvor deres viden boostes, deres mod og kreativitet testes.

 • ISGUS er en gave. De lærer forskellige kontrolteknikker af hjernen, kroppen og åndedrættet (som er verificeret af neurovidenskaben og en hob af læger- jf. www.wimhofmethod.com/science)

Der er fuld tilfredshed eller pengene tilbage uden brok; så ro på.

Men lad os løfte lidt af sløret for, hvad dine venner/kunder får ud af det:

 • En enkel metode til – selv – at dæmpe muskelsmerter, angst, depression og stress med 40-65 %

 • Et ekstra gear til at performe med – via teknik, der stimulerer dit parasympatiske nervesystem

 • Viden om, hvordan du kan gå i shorts om vinteren – ved bl.a. at snyde hjernen … med en kuglepen

 • Indsigt i, hvordan du ved ti minutters særlig åndedrætstræning får adgang til din ’ubevidste intelligens’

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, er du hjertelig velkommen til at skrive eller give mig et kald.

Se evt. mere om tidligere tilsvarende events på facebook, youtube eller på min makker Birger Hanzens hjemmeside: www.holozen.dk 

Prisen: Afhænger af antal deltagere, lokation mm.

Fx. tilbydes, at konceptet laves fra A-Z, så du får invitationer til dine kunder og til slut af oplevelse.

PS: det kan også sættes op, som et firma- eller skab stærke teams arrangement

Skab stærke teams!
Bliv gladere, stærkere og sundere medarbejdere!
Prøv det for at mærke forskellen!

ANDRE DER GØR DET


Andre der gør det

Dare2Develop
- Når du tør stoppe op

Jeg hedder Christin Walter.

Jeg hjælper med at sætte ord og viden på energien,

så den bliver håndgribelig og nemmere at praktisere.

Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

Kontakt info

Adresse

 • Dare2develop

 • Fysisk session:

  Hotel Hvide Hus

  Hobrovej

  9000 Aalborg

  Telefon session:

  + 45 26 828909

  Online session:

  Skype: live:chrersi

  Facetime: + 45 26 82 89 09 

  Whatsapp: + 45 26 82 89 09 

  Post :

  Postboks 204

  9100 Aalborg