Mød din personlige mentor

DARE2develop

Opnå en bedre bundlinje. 

Nedsæt sygefraværet med op til 50% på en 6 ugers periode. 

Som tidligere sygeplejerske har Cristin altid vidst, hvordan kroppens organer, ser ud og virker; altså kroppens anatomi og fysiologi. 

Der kom en ny bevidsthed til denne, da den blev udvidet med det sidste inden for hjerneforskning og neurovidenskaben. 

For nu ved Cristin, hvordan I med jeres  5%  bevidsthed styrer jeres indre systemer fra bl.a. hjerte/kredsløb, nervesystem til immunsystem. Så I selv vælger om I vil være syg eller ej.

Vi tager ansvar når du tør stoppe op, og sammen skaber vi en forskel som bryder stress- og sygefraværskurven.

 

Christine Walter 

Sundhedsfaglig ekspert & eksistentielmentor

Vi mennesker er noget HELT særligt. Bare tænk på, at du på din vej fra din far til din mor overhalede 4 millioner sædceller!

  • Spørgsmålet er, hvor I er i dag?
  • Udvikler I dig i den retning, der er den rigtige for jer?
  • Hvor godt fat i jer har vanetænkningen?
  • Og ikke mindst gentagelsens fordummelse?
erfaring i sundhedssektoren
Christine

Som livs-forsker og vane-brydende-udfordrer tager Christine fat om roden på det, der holder jer tilbage i jeres udvikling. Her er hverken tom snak, spild af tid eller symptombehandling, men en ukuelig tro på, at forandring og udvikling tager udgangspunkt i helheden; det HELE menneske. Og på, at HVIS I VIL, og ikke mindst TØR, kan I selv.

Christine har den unikke evne, at hun kombinerer sin blide indfølende, sensitive sygeplejefaglighed med rollen, som både den konfronterende observatør og kreative problemløser. Med sin viden om forskning i vaner, mønstre og forbindelseskanaler, drysser hun det ud over jer i lige nøjagtig den smagsvariant, der virker for jer. Præcis der, hvor I er; for hun møder jer i øjenhøjde, med dyb respekt for jeres unikke jer.

Som person er Christine passioneret af, hvad der sker i centret af kommunikation, mennesker, filosofi, psykologi og etik. Og så er hun dertil drevet af nysgerrighed på mennesker og muligheder, men også på de små ting, der holder udviklingen i live eller tilbage. For eksempel vælger hun ofte bevidst en ny vej på arbejde – og starter gerne tand-børstningen et nyt sted.

Kontakt mig for yderligere spørgsmål og lad mig rådgive dig

© Copyright Dare2develop Ring til Cristin på 2682 8909